2016 Recep Tayyip Erdoğan TERRORISME TURKIJE

,, ZOU ERDOGAN TWEE TERRORISTEN EXPRES ZONDER UITLEG NAAR NEDERLAND HEBBEN LATEN VLIEGEN?”

Ik weet het niet, maar ik moet eerlijk zijn dat de vraag of Erdogan dit allemaal heeft opgezet door mijn hoofd spookt. Hij reageerde ook zo snel met het nieuws over de uitzetting van Ibrahim El Bakraoui naar Nederland, ook zo openbaar en eigenlijk zijn collega’s voor schut zettende. Ik mag het eigenlijk niet hardop denken. Bij de eerste dacht ik het al, maar schreef ik het niet op. Nu zojuist bekend is geworden dat er nog een terrorist in het vliegtuig zat, ga ik het dan toch maar opschrijven. Het wantrouwen naar Erdogan toe komt hierdoor. Waarom heeft men deze keer verzaakt om twee keer te melden om wat voor gevaar het ging?

Nieuws over de tweede terrorist in hetzelfde vliegtuig als de aanslagpleger in Brussel, Ibrahim El Bakraoui via der Spiegel.

,,Ze kenden elkaar zeer waarschijnlijk ook persoonlijk, want het laatste sms’je van Khalid, de broer van Ibrahim, ging naar Samir en vermeldde alleen het woord ‘fin’. Drie minuten later ontploften Ibrahim & Khalid respectievelijk in de vertrekhal van Zaventem en de metro van Brussel.”, aldus Geenstijl.nl

Hier duizelt mijn hoofd wel van..

ERDOGAN-TERRORIST-OF-NIET-WIE-ZAL-HET-ZEGGEN.jpg-