2016 ALGEMENE MEDEDELING

WERKEN AAN DE SERVERSERVICE

Er gaat gewerkt worden aan de extra veiligheidslaag van de sites. Ook gaan wij werken aan de snelheid van de sites. 

Werkzaamheden betreffende onderstaande sites met het eventueel te verwachten ongemak:


21-03 t/m 28-03

bsdboz.nl/ louisvanderkallen.nl/ onswater.com/
theroadkings.nl


In principe geen sites down, al kan er bij hoge uitzondering een server reset worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen de sites enkele minuten onbereikbaar zijn. Verder is de verwachting dat er geen ongemakken voor u zullen zijn tijdens het bezoek op de sites.

Tijdens een server reset zal uw mail naar onze sites niet aankomen, u krijgt dan een foutmelding. U kunt de mail dan later sturen of ons bellen op het nummer 06 40 383 076. Zoals aangegeven gaan wij  er niet vanuit dat dit gaat gebeuren. 


21-03 t/m 28-03

mcmulder.nl/ media.mcmulder.nl


  • Site(s) kunnen net zoals hierboven eerder omschreven tijdelijk onbereikbaar zijn. Als u een foutmelding krijgt zal de server waarschijnlijk opnieuw opstarten en is de site maar enkele minuten niet bereikbaar,
  • het kan ook zijn dat u een boodschap ziet dat de site in onderhoud is. Dit kan dan enkele uren duren. Dit zal duidelijk worden aangegeven,
  • verder kan de site traag aanvoelen of de opmaak soms foutief zijn. Dit kan verder geen kwaad voor u als bezoeker.

In de loop van de maand kunt u meer informatie vinden over de veranderingen en andere werkzaamheden. Vooral de politieke websites zullen nog in onderhoud gaan. Wel zal getracht worden de onbereikbaarheid in de nacht te laten plaatsvinden.

Dank u voor uw begrip.