2015 TWEEDE KAMER VVD

VVD = ZAKKENVULLEN

De poep raakt het plafond bij de VVD nadat de partijtop de ‘verkeerde’ het handje boven het hoofd heeft gehouden. De ‘ster’politicus Mark Verheijen gaat wachtgeld tikken. Gratis en voor niets natuurlijk. Weg is hij gelukkig wel. Nu nog voor de rechter.

Maar er is meer!

De ware aard van de (landelijke) VVD club lijkt zich langzaam te tonen. Om het kort te houden: lees gewoon dit even. Samen met het strafrechtelijke onderzoek van weer een andere VVD-ster, hebben de tegenstanders van de VVD toch weer een vermakelijke week.

Laten we hopen dat we de plaatselijke VVD politici niet onder de loep hoeven te gaan nemen. In de gaten houden misschien wel. Dit laatste is grappig bedoeld. Neem aan dat zij al genoeg balen van de schade die de landelijke partij de plaatselijke VVD berokkend. De rekening gaat de aankomende provinciale verkiezingen betaald worden. Terecht natuurlijk.

UPDATE:
GeenStijl.nl
‘Rob Bats (VVD) koopt klokkenluider met zwijggeld’

NOS:
‘Rutte: ik declareer niets meer’

Vooral het feit dat Rutte de transparantie doorgeslagen vindt… De overheid zelf speelt maar al te graag ‘big brother’, onder het mom van: ,, als u niets te verbergen heeft”. Aanschouw hier de uitspraken van diegene die verantwoordelijk is over ons allemaal, maar geen verantwoording wenst af te leggen… Kwallige uitspraken.