2015 CDA ChristenUnie (CU) DEMOCRATIE GEENPEIL GEENSTIJL PvdA REFERENDUM Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) TWEEDE KAMER VVD

VERGEET DIT LANDVERRAAD NOOIT

Na meer dan vier maanden afwezigheid, wegens privé omstandigheden, zijn mijn handjes weer aan het kriebelen: ik ben terug. Het gaat wel anders worden, maar dat ziet u vanzelf… alles op zijn tijd… Vandaag gaat mijn sympathie in ieder geval uit naar een site die in een ver verleden eens een aantal opinie artikelen van mijn hand (onder pseudoniem) hebben geplaatst:

Het GeenPeil referendum, misschien heeft u er wel eens van gehoord? Vorige jaar sprak ik nog met iemand over de mogelijkheden van zo’n referendum en de manier waarop dit georganiseerd zou kunnen worden. Laat nu net de luis in de pels van het medialandschap: GeenStijl, dit met succes uitgevoerd hebben. De manier waarop de referendumwet in elkaar steekt doet lijken alsof men eigenlijk niet wil dat er referenda uitgeschreven worden. Vandaag hebben onderstaande partijen ook daadwerkelijk laten zien en horen dat men eigenlijk niets met uw mening van doen wil hebben. Daarom hebben de jongens van GeenPeil een NU LIVE! De Grote GeenPeil Campagne Crowdfund! opgezet. Zij laten zich niet saboteren want: PvdA en VVD saboteren GeenPeil-referendum. Overigens waren het CDA/ SGP& CU ook tegen. Hopelijk vergeet de kiezer dit nu eens een keer niet. Ik mag best dromen dus ik wens u alvast een goede nacht!