2016 ALGEMENE MEDEDELING

VANDAAG 16.000 BEZOEKERS

Ondanks dat ik ongeveer vijf maanden niet geschreven heb, omdat ik vier maanden opgenomen was, zal vandaag de teller 16.000 bezoekers aantikken. Dit in dus iets meer dan een jaar. Als ik de maanden van inactiviteit niet meereken, dan zijn het 16.000 bezoekers in 7 maanden en zodoende meer dan 27.000 bezoekers in een jaar. Het experiment is geslaagd, al ‘zeg’ ik het zelf.

Ik ben hier de lezers zeer dankbaar voor. Voor mij is dit een motivatie om mij misschien voor de verkiezingen van 2018 beschikbaar te gaan stellen, al weet ik dus nog niet of ik dit ga doen, ik werk nog steeds aan mijn herstel. Het motiveert mij ook om over nieuwe manieren van het gebruik van sociale media na te denken. Er borrelt veel, maar voorlopig heb ik nog voldoende te doen.

Voor de oplettende lezer: bij bepaalde artikelen kan de teller soms afwijken (achterlopen) ten opzichte van de teller op de voorpagina. Hier moet ik nog aan werken. Ik weet het..

Fijne dag!