2015 TERRORISME

TERRORISTISCHE AANSLAG DENEMARKEN

Het was niet mijn bedoeling om nog wat te typen. Maar weer een aanslag op een cartoonist. Nu in Denemarken. Om wat? Als ik zou vermelden dat er een pixel/ punt van mijn plaatje Muhammed moet voorstellen, dan verklaar ik mijzelf vogelvrij. Gelukkig heb ik geen pixel/ punt afgebeeld die Muhammed voorstelt. Kan ik vannacht voorlopig rustig slapen. Ik ben wel van mening dat de overheid dit onderwerp van de geschiedenis zo snel mogelijk moet invoegen in de geschiedenisboeken op school. Inclusief de afbeeldingen omdat dit bij onze Europese geschiedenis blijkt te gaan horen. Misschien handig om onze kinderen te gaan beschermen en ze educatief te gaan waarschuwen. Tijd om een punt te gaan maken.

Live-blog

UPDATE:
AANSLAG SYNAGOGE DENEMARKEN

UPDATE:
20-02-2015: ZOALS IK DUS AL AANGAF. DE POLITIEK MOET ZICH GAAN BUIGEN