2016 FATWA IRAN ISLAM koninklijk huis SALMAN RUSHDIE SHELL

SHELL + IRAN + NEDERLAND = HYPOCRIET

Wist u dat Iran het Fatwa op Salman Rusdie een nieuw leven heeft ingeblazen? Het Fatwa heeft als doel om iemand, Salman Rushdie, schrijver van  ‘de Duivelsverzen’, zo snel mogelijk zijn laatste adem te laten uitblazen. Vermoorden dus. 40 Iraanse staatsmedia hebben samen een nieuwe Fatwa uitgevaardigd. De dood van de Britse auteur wordt nu beloond met de som van 600.000 dollar, meldt staatspersagentschap Fars News Agency (februari 2016). Ik heb er bewust even op gewacht, maar nu Shell trots aankondigt dat het binnenkort de eerste olie uit Iran gaat verhandelen is de tijd daar om er iets over te schrijven. 

Shell en de Nederlandse regering zouden zich kapot moeten schamen voor deze hypocrisie! Helaas  kent het verdienen van geld geen schaamte. Mensenlevens zijn ondergeschikt. Ook het tonen van enig moreelkompas is niet van belang. Op deze manier denken onze islamitische ‘vrienden’ dat ze alles kunnen maken… wie zegt er namelijk wat van? Iran is beloond met het versoepelen van embargo’s.

Dus laten we vandaag de tank extra aftanken bij Koninklijke Shell, dan kan groot aandeelhouder; het Koninklijk huis aan het eind van het boekjaar weer wat dividend cashen. Salman Rushdie zal het allemaal best wel begrijpen. Er moet toch geld verdiend worden???