2015 COURAGE DRUGS FRANK PETTER GROEN LINKS PETER DEN OUDEN

PSST.. DRUGS KOPEN?

Creative Commons license foto: Paul Lowry

Creative Commons license foto: Paul Lowry

Toch is dat sociale media gebeuren erg leuk. Je kan overal je ‘plasje’ over heen doen en dan is het er weer uit. ‘Met een volle blaas lopen’ is ten slotte niet prettig. Deze zeikerd van de ‘BSD’, want zo worden de Bergse Sociaal Democraten vaak in de commentaren op de diverse reactie fora weggezet, ‘zeikt’ er dus gewoon weer overheen.

Ook worden de Bergse Sociaal Democraten vaak betiteld om niet met oplossingen te komen. Misschien is het goed voor deze mensen om eens op onze site te kijken alvorens te gaan zaniken. Overigens de meest onderhouden, uitgebreide en gearchiveerde (plaatselijke) politieke website die er maar te vinden valt. De BSD neemt het vak en de kiezer wél serieus.

Maar even over tot de orde van de dag:

Peter van den Ouden van GroenLinks kwam vandaag in BN DeStem met een verhaal over de voormalige wietshop ‘Africa’. Daar heb ik niets op aan te merken. Maar het heeft me wel zover gebracht om weer over het belachelijke beleid in Bergen op Zoom te gaan tikken. Het is tenslotte al weer een jaar geleden dat ik het er over had, nietwaar?

Dus ik ‘roep’ het nog maar eens een keer! Stop nu eens met dat geld verslindende Courage gebeuren in de huidige vorm. Oefen druk uit op de landelijke overheid als gezamenlijke gemeenten: legaliseer softdrugs! Dan kan het geld voor de opsporing en de ruimte bij justitie weer naar zaken en aangiften van de burgers die nu blijven liggen. Dat is gewoon wat wij burgers willen hoor. Echt waar!

Zal binnenkort eens wat gaan rondvragen wat die zero-tolerance op wietproducten onze lokale samenleving nu allemaal kost aan werkelijke kosten en politie uren. Ook veel politie agenten zien de zin van dit overigens niet meer in. Kom er op terug.

Een fijne zaterdag allen. Dat zal het voor deze man waarschijnlijk niet zijn.. tot vanavond!