2015 DIJSSELBLOEM PROVINCIALE VERKIEZINGEN PvdA TWEEDE KAMER WATERSCHAPSVERKIEZINGEN

PROTEST TEGEN KOMST MINISTER DIJSSELBLOEM IN BERREGE?

De zaterdag zit er weer op. De zondag is begonnen. Over zes dagen komt de PvdA minister Dijsselbloem naar Bergen op Zoom voor een politiek café. Zie mijzelf al zitten met een bord: ,, HET ZIJN GEEN TWEEDE KAMERVERKIEZINGEN!! HELAAS!! ”, want was het maar zo’n feest.

Nadat ik de nieuwsbrief van de BSD, die altijd op zondag komt, had gelezen heb ik wat headers gemaakt voor op de site en op ‘Facebook’. Toen ik net klaar was, werd ik via de chat aangesproken door iemand: ,, Of ik wist wanneer die knakker kwam? ” Het lijkt erop dat de eerste protestgroep zich aan het verenigen is. Niet iedereen ziet minister Dijsselbloem dus graag komen. Dat kan nog leuk worden…

Zoals ik gisteren al schreef: de tweede kamer kaapt de verkiezingen. Het gaat niet over de tweede kamer, maar over de provincie en waterschappen.

Als u uit principe geen PvdA stemt: let ook even op de lijstverbinding van ‘Water Natuurlijk’ bij de waterschapsverkiezingen.