2015 TWEEDE KAMER

OUD-PvdA KAMERLEDEN KUZU EN ÖZTURK LANCEREN NIEUWE PARTIJ

De heren zelf zijn natuurlijk het schoolvoorbeeld van integratie. Althans..

Kom nou zeg! Voor de PvdA is de komst van deze partij een verademing. Soms lijkt het namelijk of deze partij drijft op ‘het cliëntelisme’. Kan de PvdA weer terug naar de roots. De arbeider. Ongeachte welke afkomst. Kunnen deze heren de polarisatie verder aan gaan wakkeren. Stelletje populisten.

Over de heren en hun nieuwe partij is natuurlijk het laatste nog niet gezegd. Al lijkt het mij dat Ardogan vuistdik zijn armen in deze marionetten heeft kunnen steken.

Iedereen weet dat de integratie mislukt is, of op zijn minst hele grote diep gewortelde problemen kent. Kijkt u maar rond u heen. Een zwaluw maakt nog geen zomer.. of het nu de zwaluw of het klimaat is, daar rep ik niet over, maar kom mij niet met sprookjes.

Knijp ik nog even een uurtje mijn ogen toe. Dat is na het lezen van het gewouwel van deze heren even hard nodig. Pfff.