2015 LOUIS VAN DER KALLEN ONS WATER WATERSCHAPSVERKIEZINGEN

OMDAT HET NERGENS OP SLAAT..

Louis van der Kallen. Persoonlijk heb ik de kennis en de ongelooflijke discipline in werk en leven van deze man heel hoog staan. Maak eens een praatje met hem als hij met zijn praatpaal op het Gouvernementsplein staat. De 56 diploma’s (staan er niet allemaal op), de gedrevenheid, kundigheid en het mens zijn stralen er vanaf. Genoeg geslijm, want ik wil natuurlijk wel dat jullie op mij stemmen.

Door zijn kennis als waterexpert en de uitleg die ik persoonlijk van hem heb gekregen, heb ik besloten om mijn steentje bij te dragen aan de aanstaande waterschapsverkiezingen. Voornamelijk over de voorgenomen geldverkwisting (alleen al voor het Volkerak-Zoommeer 280 miljoen euro), waarvan nog een gedeelte de gemeente Bergen op Zoom aangesmeerd kan worden én het bizarre feit dat de wereld voor steeds grotere zoetwatervoorraad problemen komt te staan en we de tweede grootste voorraad van Nederland gaan weggooien.

Steeds duidelijker wordt het dat de onderzoeken niet goed zijn gedaan of door lobbyisten, die er gewin bij hebben, zijn beïnvloed. De zeekant komt nooit meer terug en er zijn genoeg argumenten om jullie te laten zien dat er van zout waterrecreatie niet veel bijzonders verwacht mag worden. U heeft dus écht iets te stemmen deze aanstaande verkiezingen. Laat u geen loer draaien, maar gun waterschapspartij Ons Water uw stem en kies niet automatisch voor een landelijke partij. Zorg dat uw belang lokaal blijft. U weet hoe men in de Tweede Kamer met uw belangen omgaat als u dit schandalige voorbeeld even bestudeerd.

De waterschapsverkiezingen worden tegenwoordig gelijk met de provinciale verkiezingen gehouden. Het lijkt wel of ook de landelijke partijen op deze manier hopen dat de kiezer, die provinciaal landelijk kiest, ook maar voor het gemak landelijk voor het waterschap kiest. Laat u niet bedonderen, dat gebeurt al genoeg in deze wereld.

Daarom dus.

Marcel Mulder, lijst 3 nummer 27

ons-water-lijst-3