2015 GRAAIERS TANTE LOUISE

MÔRGE LULLO! MAAK ER 158 VAN!

jef pelgrims

Je zou die Jef Pelgrims van TanteLouise Vivensis toch eigenlijk gewoon alleen zó willen aanspreken? Toch? Maar als duo raadslid kan ik dat niet roepen. Want misschien moet ik ooit nog eens met mijnheer ‘zaken’ doen.

Dan maar netjes: feit 1 (nr. 44), feit 2.

Daar kan wel een tonnetje vanaf niet? Prima te besteden om twee volledige banen te schenken voor meer handen aan het bed, want dat is wel nodig zie: Anoniem i.v.m. baan bij de commentaren. Tijdens het onderzoek dat gepleegd is naar wie dat geplaatst had, is men er niet achtergekomen dat ik het had gedaan. Ding dong.

Maar misschien moet iedereen deze mensen die ik ook naar mijn persoonlijke mening beter geen parasiet kan noemen maar wél eens wat minder vriendelijk aanspreken. Het houdt niet op, niet vanzelf..

Het lullige is dat als de gemeente Bergen op Zoom besluit om geen zaken te doen met instellingen waarbij te veel gegraai gaande is, de handjes aan het bed weer de spreekwoordelijke lul zijn. Want bij de meeste graaiers wapperen de handjes de zakken in. Om ze te vullen, vullen, vullen..

Sterkte gewenst aan allen die hun baan kwijt zijn! Dat maakt mij óók boos!

UPDATE:
BN DeStem 31-01-2015

Gemeente: liefst geen zaken met ‘graaiers’

(door Marc Molenaars) – De gemeente Bergen op Zoom doet liever geen zaken met publieke- en semi-publieke instellingen waarvan de topmensen buitensporig veel verdienen. Dat zegt burgemeester Frank Petter in een reactie op de Wet normering topinkomens. „Wij vinden dat het niet kan dat mensen zich verrijken met publieke gelden”, zegt hij. Het jaar 2015 geldt als een overgangsjaar. Het is de gemeente nog niet duidelijk wat ze kan doen als topmensen de nieuwe regels aan hun laars lappen. „We bekijken of we op dat vlak bij inkoop of aanbesteding eisen kunnen stellen.”