2015 CDA ChristenUnie (CU) DEMOCRATIE PvdA REFERENDUM Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) TWEEDE KAMER VVD

MEESTERZET GEENSTIJL ZET KABINET SCHAAK

I JUST LOVE IT! Gisteren bracht ik u al een artikel over de sabotage van ons nepkabinetje en hun trouwe vazallen. Vandaag bericht ik u dat ik vrolijk wakker werd. Ik kreeg het idee dat mijn donatie van vijf Euro goed is uitgegeven! De luizen van GeenStijl hebben namelijk een schrijven aan het OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rights gestuurd. Iets wat de ‘hoge heren’ in hun ‘ivorentorens’ niet verwacht zullen hebben. Al die mediatraining, al dat weggegooid geld, nog steeds niet om kunnen gaan met de mannen van GeenStijl..! Het kabinet wordt gewoon schaak gezet door een stel overjarige pubers met lef, verstand én vooral rechtvaardigheidsgevoel. De puber in mij kan niet anders dan lekker, maar wel rechtvaardig terug schoppen als men ons democratisch recht tracht te ontnemen. Ik kan niet anders dan: Geef Gul voor de GeenPeil Referendum Campagne! aan u te promoten.. het ‘spijt’ me..

Even wat citaten:
,, Samen met De Politieke Academie, professionele campagneprofessionals uit de digitale democratie, gaat GeenPeil een megacampagne bouwen. Verwacht van ons geen gratis pennen met een slogan of stomme afwassponsjes met een logo. We gaan los met televisieformats, online video, democratisch debat en interactieve spelelementen met de vóórstemmers versus de tegenstemmers. Alles om de democratie professioneel van 0.1 naar 2.0 te tillen en daarmee de power terug naar de people te halen.

,, Om de campagne die we bedacht hebben succesvol uit te kunnen voeren en het referendum tot een daverend succes te maken, heeft GeenPeil bijna een half miljoen euro nodig. Dat is heel veel geld. Dat hebben we zelf niet en via de subsidieregeling die de overheid heeft bedacht, kunnen we maximaal 50.000 euro aanvragen. Dat is veel te weinig. Ter vergelijk: het behalen van 300.000 handtekeningen kostte al ongeveer 75.000 euro en nu hebben we dus het zesvoudige nodig. Vandaar deze bedelbrief: We hebben jullie nodig! Het goede nieuws: als iedereen die getekend heeft voor het referendum minstens 1 euro overmaakt, dan zijn we er. Daarom hebben we deze crowdfund ingesteld op een totaalbedrag van 427.939 euro: 1 euro per geldige handtekening. Waar we schaamteloos aan toevoegen: hoe meer je kunt missen, hoe beter onze campagne zal worden!”

In ongeveer twaalf uur tijd is de teller al richting de 17.000 Euro aan het gaan. ‘We’ gaan dus voor schaakmat. Altijd leuk als de professionals verliezen van de underdogs, de amateurs..

Have a nice day!