2015 PERSOONLIJK

KRUIWAGENS MET POSITIVITEIT

Samen leven en samen geven is mijn devies. Ik denk ook wel dat de BSD die grondtoon voert. De gevoelsmatige invulling daarachter is voor ieder persoonlijk. Nu ik mijzelf publiekelijk profileer vind ik dat jullie ook het recht hebben te weten wie ik ben en wat ik doe. Zonder schroom deel ik dan ook mijn huidige plempsel.

Anyway, ik werd zojuist benaderd door iemand die dacht dat haar huidige part-time werk wel wat voor mij was. Omdat ik mijn eigen bedrijf aan het oprichten ben, gaf ik aan het te gaan delen via mijn sociale mediakanaal. Misschien wilde iemand anders deze baan.. Maar een paar minuten later dacht ik dat ik die plank maar beter voor mijn hoofd kan weghalen. Het zijn zware tijden en geloof mij, van mijn politieke inkomen ga ik het als student niet trekken. Het is meer rustgevend om op meerdere paarden te ‘gokken’. Ik hou namelijk totaal niet van gokken. Gelijk gebeld en het mogelijke aanbod aangenomen!

Kortom, duim voor mij en hopelijk zien jullie mij binnenkort tussen de zestien en twintig uur per week door de stad banjeren. Hard aan het werk, naast mijn studie, politiek en bedrijfje. Niets komt voor niets.

Zou mooi zijn als mijn kruiwagenband niet lek slaat. Aan de dame in kwestie die aan mij dacht: bedankt! Wat er ook van komt. De dag is een stuk mooier geworden.

Fijne avond!

INSTANT UPDATE:
Ik dacht dat de dag een stuk mooier was geworden..