2015 DEMOCRATIE GEERT WILDERS PROVINCIALE VERKIEZINGEN PVV VEILIGHEID

IK STEUN DE PVV (INZAKE HUN VEILIGHEID)

Gezien de steeds zichtbaar wordende haat naar PVV kandidaten moet ik mijn eigen democratie beschermen en openlijk de PVV kandidaten steunen, want niemand anders van de andere partijen lijkt dit tot nu toe te doen! In een democratie waar wij strijden met woorden en vechten voor een rechter, kan het niet zo zijn dat PVV kandidaten en hun gezin bang moeten zijn omdat zij gebruik maken van hun democratisch recht. Of je het nu eens ben met ze of niet. Dit kan en mag nooit de bedoeling zijn. Ik las dat er kandidaat is die geen poster voor de ramen hangt om zijn kinderen te beschermen. Hier verliest de democratie dus gelijk!

Dat de premier van alle Nederlanders zich niet eerder openlijk uitsprak en de belofte om de democratie te beschermen hard maakt is een grof schandaal. Geert Wilders en zeker ‘zijn’ kandidaten hebben nooit tot geweld opgeroepen. Overigens: premier Rutte schuwt zelf een gewelddadige ‘uitspraak‘ niet, dus waar gaat dit over? Hij moest natuurlijk zieltjes winnen gezien de belabberde peilingen, ontstaan door een half corrupt VVD en volledig VVD-wanbeleid.

Geen actie ondernemen om de PVV kandidaten te beschermen is niet alleen gevaarlijk voor de democratie, maar werkt ook geweld en extremisme in de hand. Als iedereen maar denkt dat in Nederland alles kan en alles mag, dan is het einde zoek lijkt mij zo. Ik dacht dat wij na Pim Fortuyn onze portie wel hadden gehad?

En als het kabinet dan toch bezig is: maak even vaart met een belofte om ons burgers ook te beschermen.

Marcel Mulder, waterschapsverkiezingen, lijst 3, kandidaat nummer 27: ‘Ons water!’

UPDATE 12-03-2015:
Brabantse PVV geweerd bij verkiezingsdebat FNV West-Brabant in Bergen op Zoom: ‘Pure discriminatie’

Je zou toch verwachten dat de vakbonden betere dingen te doen hadden? Maar ook de vakbond wil haar kennis en democratisch gehalte doen gelden. Resultaat: ze tonen domheid en tonen ondemocratisch te zijn. De democratie heeft wederom verloren. Als de andere partijen de democratie goed zouden begrijpen zou men zich afmelden voor dit circus.

UPDATE 12-03-2015:
Politiek Etten-Leur: ‘PVV kruipt graag in de slachtofferrol’

Politiek in Etten-Leur staat geweld toe. Strijden met woorden mag volgends de Etten-Leurse politiek vergolden worden met een ‘echt gevecht’ en niet met een gevecht voor de rechter. Met stomheid geslagen verblijf ik.