2016 HOMOSEKSUALITEIT ISLAM TERRORISME

HOMO HAAT (IN) DE ISLAM

Gisteren las ik een berichtje op de Facebookpagina: ‘Homoseksualiteit is verboden in de islam – 2′. What’s new zullen velen denken? Maar ik dacht zojuist verder na en kwam tot de conclusie dat dit puur haatzaaien is. En waarom? Puur omdat een homomens misschien wel helemaal geen islamiet wil zijn. Maar tja, als je een geboren islamiet bent en je ineens jezelf tot hetzelfde geslacht aangetrokken voelt, dan heb je dubbelpech. Je mag namelijk de islam de rug niet toekeren. Vaak volgt hierop namelijk de dood. Linksom of rechtsom. Homomensen, ik herhaal: homomensen, die geboren worden in een islamitische omgeving worden door het strenggelovige smaldeel eigenlijk opgejaagd en via slinkse, zeer intolerante teksten, wordt de Ummah eigenlijk opgeroepen om de islam te vuur en zwaard te verdedigen.

Maar goed, ze moeten het zelf allemaal maar zelf weten was mijn gedachte. Tot ik las dat er in het bericht werd ontkent dat de 29-jarige Amerikaan Omar Mateen die zondagnacht een bloedbad aanrichtte in een nachtclub in de Amerikaanse stad Orlando (Florida) iets met de islam te maken had. Nee, nee, hij was namelijk zelf homo! En dat klopt niet. Deze man heeft willens en wetens dit plan opgezet. Deze man heeft samen met zijn huidige vrouw, Noor Zahi Salman, de kogels gekocht. Zij heeft hem wél proberen te weerhouden van de uiteindelijke gruweldaad, maar heeft de politie niet gewaarschuwd. Zij zal hoogstwaarschijnlijk in staat van beschuldiging worden gesteld.

Op een nette manier heb ik dit even op de haatpagina aanhangig gemaakt. Vervolgens heb ik het aangevuld met wat meer informatie. Uiteindelijk reageerde een bekende van mij op mijn reacties en heeft men mij een blokkade aan de broek gegeven. Tegenspraak wordt niet geduld. Terwijl men een stukje onderop de pagina nog gekwetst is dat de pagina een tijdje offline was gehaald door Facebook censureert men mij nu ook. Men vind de censuur zo verschrikkelijk…! Maar de feiten die er niet om liegen blijkbaar nog harder!

Dit heeft alles met de islam te maken. Die hele houding, die  lange tenen , het slachtofferrollertje, het wijzen naar anderen, het anderen niet laten spreken, het de wil moeten en willen opleggen. Desnoods met geweld. Nou dikke vinger. De homomoorden, gepleegd door Omar Mateen hebben alles met de islam te maken! Zo  ook de homohaatzaaifacebookpagina en zo ook de oorverdovende stilte vanuit de islamitische hoek. Ze vinden het wel prima zo.

Ik zal de twee filmpjes die ik op de homohaatzaaifacebookpagina heb gezet hieronder plaatsen. Mocht men het bericht gaan blokkeren: de .PDF.

https://www.youtube.com/watch?v=Vp_1JvRsCYE