2015 ALGEMENE MEDEDELING

HEFT IN EIGEN HAND DAN MAAR..

Ik was er gelukkig snel uit. Voortaan houd ik mijn eigendommen in eigen hand. Kortom al mijn foto’s, teksten of andere verwijzingen zet ik op een site die ik daar speciaal voor ingericht heb. Deze site waar u dit nu leest. Ik plaats alleen maar linken naar mijn artikelen of Facebook. Het reageren blijft gewoon nog mogelijk, eigenlijk maakt het volgens mij voor u niet veel uit. Maar oordeelt u zelf..

Ondanks dat ik een server tot mijn beschikking heb, kunt ook u dit doen! Gratis via WordPress. Of voor nog geen twee euro per maand kunt ook u het heft helemaal in eigen hand nemen via bijvoorbeeld one.com.

Ik hoop dat jullie mijn andere manier van handelen sportief opvatten en dat het sociale gedeelte er niet door vermindert. Overigens kunnen mensen zonder Facebook nu ook meekijken én ik kan meerdere verwijzingen (links) in mijn teksten plaatsen of plaatjes, etc.

Voor één februari haal ik mijn profiel zoveel mogelijk leeg en vanaf deze week ga ik experimenteren met deze manier van communiceren.

Have a nice day!