2016 FARGONDHA MALIKZADAH FARKHUNDA SALEH ROZBEH

HEEL VEEL DANK!

Aan onze weldoeners!

Namens de familie van Farkhunda wil ik graag iedereen bedanken die ons geholpen heeft. Geholpen met spullen, inzet en geld. Voor vandaag gaat onze speciale dank uit naar Bas Wilhelm. In tijd van rouw heeft hij ons toch nog uit de brand kunnen helpen door vanmiddag het eerste gedeelte van de spullen voor de familie op te slaan in de ook nog eens gratis opslag die we aangeboden hebben gekregen. Ook willen wij zijn zoon Zeyno bedanken voor de hulp. Uiteraard gaat ons bijzonder bedankje mede uit naar Toine van Steenpaal, wij wensen hem en zijn familie die ook in rouw is veel sterkte toe.

De anonieme groep mensen die vorige week in één dag tijd 2000 Euro bij elkaar hebben gebracht voor de vliegtickets hebben ons allemaal een hart onder de riem gestoken. De dankbaarheid is ontzettend groot! Het is werkelijk ongelooflijk dat het laatste gedeelte van dit traject zo supersnel en spoedig verloopt. Buiten de stukken aan de wagen, die er vanmiddag voor zorgden dat wij niet bij iedereen langs konden gaan, lijkt alles écht de goede kant uit te gaan. Ank van der Kallen, dit hadden we niet zonder jou gekund!

Voor de mensen die zich hard voor de Familie van Farkhunda hebben ingezet komt er een Afghaans diner met de familie, als de rust is weergekeerd en alles in kannen in kruiken is.

Namens de familie,

Marcel Mulder