2016 B&W EUROPA EUROPESE UNIE GEENPEIL OEKRAÏNE PvdA REFERENDUM VVD

GEENPEIL HEEFT AL LANG GEWONNEN (REFERENDUM)

Wakker worden met een artikel waar de waarheid van afdruipt. Het volgende artikel op de website GeenStijl laat de harde waarheid van de Nederlandse politiek nóg duidelijker zien. Kortweg: de politiek weet het beter dan u, u bent dom en moet maar gewoon luisteren.

De referendumwet is raadgevend en zodoende hoeft de politiek zich niet aan de uitslag houden. De referendumwet is een gedrocht van een wet. Werkelijk alles is uit de kast gehaald om het bijna onmogelijk te maken om als burger een referendum aan te kunnen vragen. GeenStijl had de middelen, de moed en de doorzettingskracht. Het komt er, een overwinning op zich.

Zoals u kunt lezen in het artikel op GeenStijl en zoals te volgen is op GeenStijl in hun verdere artikelen: de politiek lijkt ook weer best veel uit de kast te trekken om te voorkomen dat u massaal tegen stemt. Eigenlijk tot het gênante toe, het is te veel om hier allemaal op te sommen. U kunt het zelf allemaal lezen op het net.

Dankzij GeenPeil krijgt u prachtige en duidelijk inhoudelijke debatten. Één daarvan zet ik voor u online. Dan kunt u zich ‘inlezen’ in het onderwerp. U wilt toch ook weloverwogen uw keuze maken? Verder is er nog een politiekcafé op vrijdag 29 maart in Bergen op Zoom met  o.a. Joost Niemöller (onderzoeksjournalist en schrijver van o.a. het boek: MH17 de doofpotdeal). Locatie Zaal d’Honneur, Koepelstraat 103.

Fijne dag en voor wie het wil weten: IK STEM TEGEN!