2015 B&W ICT

GEACHTE B&W: WAT HEEFT DE NIEUWE FLUT SITE WEL NIET GEKOST?

Ja, ja, de beste stuurlui staan aan wal, ik weet het. Althans, als duo-raadslid hoef ik me niet te schamen denk ik. Ik maakte er al eerder melding van. Ik maak deel uit van het circus.

Zocht zojuist via mijn tablet op de mobiele site van de gemeente bergenopzoom.nl en werkelijk waar, het is niet te geloven: menu’s vallen over elkaar, plaatjes vallen weg en de informatie is chaos. Zelfs het logo van de gemeente is niet scherp. Wat heeft dit allemaal wel niet gekost? Ben wel benieuwd. Zeker gezien het feit dat het bestuurlijke gedeelte voor de raad ook niet goed werkt. Via de mail zijn de partijen op de hoogte gebracht dat er een hartig woordje met de leverancier gesproken is en het spoedig beter moet. Graag ja.

Over het papierloos vergaderen had ik ook al iets geschreven. En nu ik dan zelf maar een tablet heb geregeld werkt de applicatie van weer een andere leverancier niet.

Tijdens de informatie bijeenkomst heeft het college gekozen om het allemaal zelf te regelen. Prima, dan kijken wij toe en geef ik zware kritiek. Het is niet anders.

Tekst valt van het scherm...

Tekst valt van het scherm…