2017 GEERT WILDERS MARK RUTTE PVV Recep Tayyip Erdoğan TURKIJE VVD

ERDOGANZEN

In mijn ogen zijn de mensen die klakkeloos achter de dictator Erdogan aanlopen, Erdoganzen. Deze mensen steunen een man die de massa opstookt tot geweld, onderdrukking, groepsbelediging en gezien de veroordeling van Wilders: racisme en discriminatie. Erdogan is simpelweg een fascist. 

Uiteindelijk heeft Erdogan, bedoeld of onbedoeld, de afgelopen verkiezingen de VVD een handje geholpen. Rutte kon gebruik maken van zijn staatshoofdschap; om zo kordaat en krachtig over te komen. Nu vandaag bekend is geworden dat er gewoon door een partijgenoot van Erdogan in Nederland campagne gevoerd wordt voor een ophanden zijnde compleet dictatuur, blijkt maar weer dat onze rubberen & teflon Mark Rutte, u allemaal in het ootje heeft genomen. Althans de VVD stemmers..

De meeste politici in Nederland begrijpen niet dat de enige, consequente en menselijke manier van handelen in de richting van Turkije het verbreken van alle banden is. Turkije vormt namelijk de basis van instabiliteit in Europa en de NAVO. Uiteraard kan er ook gekozen worden om uit de NAVO en de EU te treden, dat is ook consequent.

Ik begrijp niet dat er publieke middelen, tot op de dag van vandaag, naar een land gaan waar mensenrechten met voeten getreden worden. Ik heb er eerder over geschreven en er komt steeds meer boven water en ik durf zelfs stellig te typen dat Turkije een dictatuur is geworden. De regering aldaar heeft het snode plan om minimaal 80% van hun wapentuig zelf te kunnen produceren. Het land is wat mij betreft het gevaarlijkste land rondom Europa en pleegt vermoedelijk genocide op de Koerden. Iets waar de Turken een handje naar lijken te hebben.

Als blijkt dat Turkije het gevaarlijke land is waar velen voor waarschuwen en de vernaggelde kiezer weer mag gaan kiezen, zult u zien dat de PVV ondertussen op veel steden in de gemeenteraad zit en Geert Wilders met een straatlengte de grootste partij gaat worden. Partij Denk zal dan ook weer groter worden en de gevestigde regenten in de politiek zijn veroorzaker van de te verwachten problemen: omdat men erbij staat en er naar kijkt en veel te bang is om vuile handen te krijgen. Daarom hulde voor de burgemeester van Rotterdam. Hij lijkt de enige eerlijke en oprechte bestuurder in dezen.

Het zijn de gevestigde partijen en media die polariseren. Daar helpt geen internetfilter of censuur aan. Uiteindelijk zal het volk het doorzien en kunnen we gaan spreken van oude politiek en oude media. De PvdA heeft al vast een schot voor de boeg gekregen als u begrijpt wat ik bedoel.

Maar vooralsnog moeten we het doen met een flamboyante mooi-boys zoals een Klaver. Met zijn ‘groene’ Apple telefoon vol zeldzame mineralen, flyers van giftige bedrukte inkt en weet ik het allemaal wat meer voor nep groen. U trapt er in beste GroenSlinks kiezer. Ik niet. Maar toch bedankt voor het verkiezen van deze ellendelingen.