2016 Recep Tayyip Erdoğan TERRORISME TURKIJE

ERDOGAN PROPAGEERT MARTELAARSCHAP

In de laatste uitgave van het kindermagazine dat Diyanet, het Turkse ministerie van religieuze zaken, heeft uitgegeven laten Recep Tayyip Erdoğan en zijn handlangers zien waar zij voor staan. De kindertjes in Turkije leren namelijk doormiddel van strips dat het martelaarschap goed, heilig en eervol is. Kortom, de terroristen in Brussel mogen door de kindertjes geëerd worden. Ik durf mijn stelling nu bijna wel voor waar te slijten.

[Update: op aangeven van een Turkse lezer, die aangeeft dat dit het martelaarschap van soldaten en agenten betreft voeg ik dit toe:  het propageren van martelaarschap onder kinderen getuigt van het creëren van een oorlogszuchtige maatschappij] 

martelaarschap-1

Turkije, het land waar wij vandaag vluchtelingen mee gaan uitwisselen. Dat miljarden krijgt uit uw EU belastingpot. Dat zelfde Turkije dat de genocide op de Armeniërs ontkent. Ja dat Turkije dat de Koerden afslacht. Inderdaad het Turkije dat zich in Amerika niet als gast kan gedragen.

Gelukkig gedraagt ‘The Great Dictator‘ van Turkije zich verder niet als volslagen volidioot door in Duitsland het onderstaande filmpje te willen verbieden. Tijd voor een staatsgreep lijkt mij zo.

Bron: RT.com