2016 ISLAMISTISCHE STAAT NAVO PKK Recep Tayyip Erdoğan RELIGIE TAK TERRORISME TOERISME TURKIJE

EINDE TOERISME TURKIJE

Let wel, ik ben tegen bloedvergieten. Ik heb hier dan ook geen begrijp voor. Maar één en één is twee voor mij. Recep Tayyip Erdoğan besloot op een beestachtige manier de Koerden in Turkije, Irak en Syrië een kopje kleiner te maken. Koerden, een volk dat jaren lang door de Turken onderdrukt is en het enige volk dat met groot succes, als bondgenoot van de Amerikanen de extremisten van de ISIS aanpakt. 

Een nóg militantere tak van de PKK, genaamd TAK, heeft zojuist de aanslag in Ankara opgeëist. In een verklaring zweert men wraak voor de dood van de Koerden in Cizre. Ook zweert men het toerisme in Turkije te gaan verwoesten. Toeristen worden opgeroepen Turkije niet meer aan te doen en zelfs Turkije te verlaten. Uiteindelijk is dit de status en het resultaat van het geweld dat Recep Tayyip Erdoğan en zijn stromannen ten tonele spreiden.

Door het dictatoriale regime in Turkije, komt Recep Tayyip Erdoğan steeds verder alleen te staan en maken hij en zijn stromannen op dit moment ruzie met alles en iedereen. Behalve ISIS dan. Nu de handel met Europa ‘doodbloed’, er geen handel met Irak en omstreken meer mogelijk is, de Russen alle toeristische vluchten naar Turkije hebben verboden en nu waarschijnlijk een hele belangrijke pijler van de economie eraan gaat, is het duidelijk dat het Turkse regime het vooral zichzelf heel erg moeilijk heeft gemaakt. Het is wachten op een ruzie met de Amerikanen, een inval in Syrië en zodoende een mogelijke oorlog met Rusland. Waanzin ten top.