2015 BELASTINGDIENST TWEEDE KAMER

BOONTJE KOMT OM ZIJN LOONTJE

Als sinds dat ik vernam dat onze overheid gestolen bankgegevens had gekocht, om zwartspaarders te chanteren, vroeg ik me af wat voor voorbeeld de overheid hier mee wilde stellen? Als niet zwartspaarder kan ik niet anders dan aan de zijlijn aanzien hoe de landsregering het aanzien van de politiek verkwanselt door ordinaire heling.

Vandaag zijn de boontjes om het loontje gekomen. Voorlopig. Hier kan ik hartelijk om lachen. ‘Stiekem’ vind ik het nu zielig voor de zwartspaarders die zich hebben aangegeven. Hopelijk kunnen zij juridisch ook nog wat olie op het vuur gooien. Een overheid moet het goede voorbeeld geven.

Hier nog een voorbeeld van het soort politici dat over u waakt.. als u begrijpt wat ik bedoel, toch? ..want ook dat verhaal gaat nog een staartje krijgen. Onbetrouwbaar tot het bot die Rutte met z’n duizend Euri’s.