2015 BSD NIEUWSBRIEF

MIJN ‘PLASJE’ OVER ONZE NIEUWSBRIEF

Deze week in de nieuwsbrief van de BSD:

De BIOMOER die het merendeel van de raad gelukkig wel een moer interesseert. Het zou zomaar kunnen zijn dat er een kind naar school fietst en door een tientonner uit het leven gegrepen wordt. Dan heeft de gemeente Bergen op Zoom in ieder geval aan zijn verplichting voldaan. Duidelijk gemaakt dat het in  beginsel niet klopt. Want zoals vaak in de politiek: als het kalf verdronken is.. dempt men de put.

De GGZ. Piet en Diana brengen hier een prima stuk. Met prima voorstel. Aanvullend vind ik persoonlijk, zeker gezien de budgetpolissen en de problemen daarmee, dat de raad hier zich goed over moet buigen. Misschien moeten we voorlichting gaan geven en een vuist maken naar de verzekeraars door juridische ondersteuning te geven als mensen in de problemen komen. Uiteindelijk komt dit via schuldhulpverlening toch weer op het bordje van de gemeente.

Tja en dan ‘De Zeekant komt nooit meer terug deel 18’. Nogmaals stom-dom-plan. Tweede zoetwaterbekken in een tijd waarin schoon zoet water steeds schaarser wordt vernietigen? Landverraad!

Zo. In de laatste zin weer even ouderwets mijn gal gespuwd. Ga ik eens lekker een duik nemen bij een mooi koraalrif. Don’t drink & drive, veel plezier op de Vastenavend (of met iets anders).