2017 ANTWERPEN BELGIË EUROPA FRANK PETTER MARK RUTTE TERRORISME

AANSLAG NEDERLAND

Daar wil ik het nu echt eens over hebben, want er kan zo langzamerhand wel afgeteld gaan worden. Vandaag in Antwerpen: het leger voorkomt in eerste instantie en samen met de politie in tweede instantie een aanslag. In alle landen rondom Nederland zijn serieuze aanslagen geweest. Met of zonder voertuigen. Waarom zet de Nederlandse regering het leger niet in om ons te beschermen? Het kan natuurlijk ook pas na de aanslag, om kordaat en krachtig te lijken, doch het proberen te voorkomen van die eerste is het vooruitzien dàt wat de burger zo mist in de verdomde politiek: het vooruitzien!!! 

Voor de Bergenaren onder ons. Wie van jullie heeft zich beseft dat een vrachtwagen ten tijde van de kindercarnaval niet te stoppen was geweest als deze van de Hoogtraat naar beneden dwars door de holle automatische paaltjes was gedenderd en de meest verschrikkelijke aanslag op honderden kinderen had gepleegd, ooit, in het ‘vrije westen’? Bijna niemand had in zo een massa zo een geweld kunnen ontvluchten. Het verbaast mij dat er allemaal zo makkelijk mee omgegaan wordt. Makkelijker kunnen we het niet maken. Moeilijker wel.

Het lijkt mij nuttig om Rutte op te roepen eens pro-actief te handelen, niet alleen wanneer het hem zo vlak voor de verkiezingen uitkomt door de Turken te stoppen. Ook gewoon eens voor het eigen lieve volk!