2015 ALGEMENE MEDEDELING

35 DAGEN, 3000 BEZOEKERS EN NU?

Met dank aan de Facebook voorwaardenverandering, dit heeft mijn creativiteit rondom deze site in deze vorm gestimuleerd. Ben meestal niet bang, maar was me er wel van bewust dat ik ontzettend ‘op mijn muil’ had kunnen gaan met dit project. Of het had in den beginne zeer moeizaam kunnen verlopen. Ondanks dat het aantal bezoekers veel beter blijkt te zijn dan ik had gehoopt, moet ik waken. Waken over mijn vorm en uitingen. Soms is dit allemaal best spannend. Zeker in het begin. Ik zoek naar interessante onderwerpen en probeer veel te publiceren zodat de bezoekers blijven komen. Bewust laat ik de bezoekersaantallen zien, in de hoop dat dit vertrouwen schept en dat u terug wilt komen om te lezen en eventueel uw mening te geven. Nu de kop eraf is, ga ik proberen kwalitatief te verbeteren, samen met later nog wat andere creatieve vormen.

Natuurlijk hoor en lees ik graag de meningen over dit gebeuren en hoop ik dat ik inzicht schep in mij als persoon en mijn ideeën en waar ik voor sta. Duidelijker kan ik het niet maken. Dit is mijn stijl, dit ben ik.

Met dank aan Ank en Louis van der Kallen voor het vertrouwen en de hulp!

Marcel Mulder, aangenaam kennis te maken!?